Succesvolle Leiders, magazine voor sportieve leiders.

Slide 3


Bedrijven kunnen zielloze instituten worden als ze leven vanaf lijstjes

04/2010


Beslissers in de sector gezondheidszorg verkiezen in december 2009 Elmer Mulder tot Infl uencer of the Year. De voorzitter van de raad van bestuur van het VUmc accentueert in zijn dankwoord ‘het belang en de behoefte dat de sector meer dan ooit heeft aan leiderschap met werkelijke betekenis.’ Een gesprek met een 59-jarige econoom die juist niet alleen op cijfers stuurt. Vanuit welke wortels dient deze leider zijn organisatie en vanuit welke betekenis?


“ Ik ben niet opgegroeid in een sfeer van macht prestige en status.


Wie is Elmer Mulder? Ik ben een gedreven ambitieus mens die met hart en ziel werkt in een organisatie die in zijn missie werkt aan tot het stand brengen van een goede gezondheidszorg. Dat willen we doen op een manier zodat de patiënt optimaal kwaliteit krijgt, maar ook medewerkers een inspanning aangaan en uitgedaagd worden. Niet alleen op de kerntaken, maar ook op de zingevingdimensie daaromheen. Mijn hele leven ben ik ziekenhuisdirecteur voor verschillende organisaties, dus ik ken de cultuur en kan er mee omgaan.Wilt u het volledige artikel lezen?

Dat kan. Bestel het magazine Nieuwe Leiders met dit artikel en nog veel meer interviews tegen betaling van € 12,50 (inclusief verzendkosten). Klik op onderstaande link, vermeld uw naam en adresgegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier om het magazine te bestellen


Naar de homepage | Naar het archief