Succesvolle Leiders, magazine voor sportieve leiders.

Slide 3


‘Ook de meest autoritaire sufferd wil in de kern iets moois bereiken’

06/03/2012


Hij noemt zichzelf een ‘vertaler’ van ingewikkelde zaken naar toepasbare inzichten. Zijn presentaties zijn zonder twijfel de meest geoliede die er over leiderschap worden gegeven; iets wat zowel grote bewondering afdwingt als vragen oproept: hoe authentiek is deze man, die van het overbrengen van authenticiteit zijn missie heeft gemaakt? Nieuwe Leiders ging op ontdekkingsreis. Het verslag van een boeiend gesprek.

Na tweeënhalf uur wordt het tijd voor een pauze. Bas Blekkingh vraagt of we het gesprek buiten kunnen voortzetten. Even een frisse neus halen. Hij gaat mij, met een schaal broodjes, voor naar het platte dak van zijn kantoor in Lage Vuursche. Het is zacht voor de tijd van het jaar. De zon schijnt lag over de pannen; om ons heen vogelgeluiden en het geritsel van herfstbladeren in de omliggende bossen.Wilt u het volledige artikel lezen?

Dat kan. Bestel het magazine Nieuwe Leiders met dit artikel en nog veel meer interviews tegen betaling van € 12,50 (inclusief verzendkosten). Klik op onderstaande link, vermeld uw naam en adresgegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier om het magazine te bestellen


Naar de homepage | Naar het archief