Succesvolle Leiders, magazine voor sportieve leiders.

Slide 3


Van luie student tot CEO in 15 jaar

12/2012


De Erasmus Universiteit adviseerde David Knibbe na enkele maanden al te stoppen met zijn studie economie omdat hij statistisch gezien een kans van minder dan 4% had om de studie succesvol tot een einde te brengen. Hij stortte zich vooral op sport en sloeg de studieboeken nauwelijks open. Wie echter op de juiste knoppen drukt ontsluit een enorme gedrevenheid bij Knibbe en dan blijkt er opeens van alles mogelijk te zijn. Een tien voor de afstudeerscriptie bijvoorbeeld en een pijlsnelle carrière binnen ING Groep waar hij inmiddels verantwoordelijk is voor alle verzekerings- en pensioenfonds activiteiten voor negen Europese landen.

Ga er maar aan staan. Op jonge leeftijd de leiding krijgen over de directieteams van verzekeringsbedrijven en pensioenfondsen in negen Europese landen in een tijd waarin – als gevolg van de Eurocrisis – er nauwelijks meer zekerheden zijn. In een interview met David Knibbe – CEO ING Verzekeringen Central and Rest of Europe – oogt hij relaxed maar erkent hij ook dat het een spannende tijd is.Wilt u het volledige artikel lezen?

Dat kan. Bestel het magazine Nieuwe Leiders met dit artikel en nog veel meer interviews tegen betaling van € 12,50 (inclusief verzendkosten). Klik op onderstaande link, vermeld uw naam en adresgegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier om het magazine te bestellen


Naar de homepage | Naar het archief | www.nintes.nl